HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Tüylü Dostlarımızı Rahatlatacak Evcil Hayvan Tarağı

Tüylü Dostlarımızı Rahatlatacak Evcil Hayvan Tarağı
Evcil hayvan tarağı, tüylü dostlarımızın tüylerini hem taramakta hem de ölü tüyleri alarak rahatlatmaktadır. Bu sayede tüy dökülmeleri azalmaktadır. Hem tüylerini almak için tarakların ucu evcil dostlarımıza masaj rahatlığı da vermektedir. Kedi ve köpekler sevimliliklerinin yanında bizlere tüy sorunu ile biraz problem çıkarmaktadırlar. Özellikle tüy dökme zamanlarında oturdukları her yerde tüy topaklarını görmek kaçınılmazdır. Tüylerinden kurtulmak için birçok yöntem denemekteyiz. Bunların en başında kedi ve köpeklerimizin tüylerini taramak gelmektedir.
 
Tüyleri tarama esnasında en dikkat edilmesi gereken şey tüylü dostlarımızın canlarını yakmamaya özen göstermektir. Canları yandığı an sizden kaçacak ve bir daha kendini taratmayacaktır. Kendini taratmadığı her an tüyleri etrafta uçuşacaktır. Bu nedenle sert uçlu taraklardan kaçınılması gerekmektedir. Tüyleri tarama sırasında da bastırmadan, hafifçe üstten üstten tarayarak yapılması gerekmektedir.

Evcil Hayvan Tarağı

Tüylerin taranması ölü tüylerin alınmasına ve canlı, parlak tüylerin çıkmasına olanak sağlamaktadır. Bu da minik dostlarımızın daha canlı tüylere sahip olmasına ve daha sağlıklı gözükmesine sağlamaktadır. Canlı ve sağlıklı tüylerle görünüşü hem sizin hem de kendisinin hoşuna gidecektir.

Tüylerinin taranması nasıl hoşlarına gidiyor görmek için videoyu izleyebilirsiniz.

Evcil Hayvan Tarağı İle Tüylü Dostlarımızı Taramanın Faydaları Nelerdir?

Evcil Hayvan Tarağı

Kedi ve köpekler özellikle tüy dökme zamanlarında sürekli olarak patileri ile kendilerini kaşımaktalar. Bu kaşımalarının amacı kendilerini rahatsız eden fazla ve ölü tüylerden kurtulmaktır. Patilerinin tırnakları sivri olursa bu kaşınma işlemi bir süre sonra vücutlarında yaralara neden olmaktadır.

Aynı yaralanma etkilerini sivri uçlu taraklarda da görebilmekteyiz. Tarama işlemlerini biz yapacaksak yumuşak ve sakin şekilde yapmalıyız. Onları kaşınma derdinden kurtarırken, kendimizi de havada uçuşan tüylerden kurtarmış olacağız.

Bazı kedi ve köpek sahipleri tüy tarama işlemini normal insan tarakları ile yapmaktadırlar. Bu şekilde bir tarama yeterli derecede sonuç vermemektedir. İnsan tarakları arası açıktır ve kedi, köpek tüyleri arasından geçmek için yeterli kaliteye sahip değildir.

Tüyleri tararken sağlıklı sonuç elde etmek istiyorsanız evcil hayvan tarağı kullanmanız sizin için etkili olacaktır. Çünkü bu taraklar özel olarak üretilmektedir. Tarak uçları minik dostlarınızın canını yakmayacak şekilde tasarlanmaktadır. Yine de uçlarını sert şekilde vücutlarına bastırmamak gerekmektedir.

Yavaş şekilde tüyleri tarayarak aralarını açmak gerekmektedir. Tüylerin arası açıldıktan sonra tarak tüyler arasından kayıp geçecektir. Kolay şekilde tüylerin taranmaya başlanması tüylerin yumuşak hale geldiğini işaretidir.

Tüylerinin yumuşaması, eski ve ölü tüylerin vücuttan ayrıldığı anlaşılmaktadır. Bu da artık minik tüylü dostlarımızın sağlıklı tüylere kavuşmasına olanak sağlayacaktır. Dökülen tüyleri kuyruk kısmına doğru toplayarak, elinizle alarak vücudundan ayırabilirsiniz.

Evcil Hayvan Tarağı Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Evcil Hayvan Tarağı

Kendi kişisel bakımımız için ürün alırken, kılı kırk yararak ürünler seçmekteyiz. Aynı hassasiyeti minik dostlarımızın alışverişlerinde de göstermemiz gerekir. Onların kendilerini ifade etme şansları yoktur. Ancak onlarla bol vakit geçirdiğinizde, hal ve hareketlerinden isteklerini anlayabilirsiniz.

Kendilerini kolay ifade edemedikleri için kendileri ürün seçiminde tamamen size güvenmektedirler. Sizlerde güvenlerini boşa çıkarmayarak en kaliteli ve sağlığına en uygun olanı ürünü seçmelisiniz. Her üründe olduğu gibi evcil hayvan tarağı ürününü alırken de dikkatli olmanızda fayda vardır.


  • Öncelikle hangi tür tarak alacağınıza karar vermeniz gerekmektedir. Çünkü ince tüylü, kalın tüylü, uzun tüylü ve kısa tüylü hayvanlara göre taraklar bulunmaktadır. Her tüy çeşidine göre tarak bulunmaktadır.
  • Alacağınız tarağının uçlarının çok sert ve sağlıksız olmamasına dikkat etmelisiniz. Minik dostlarınızın vücudunu yaralayabilecek taraklardan uzak durmalısınız.
  • Evcil hayvanınızın kilosuna uygun tarak tercih etmelisiniz.
  • Kolay temizlenebilir olmasına özen gösteriniz. Topaklanan tüyler hızlı şekilde taraktan toplanabilmelidir.

 

Buffer Kedi ve Köpek Evcil Hayvan Tarağı

Evcil Hayvan Tarağı

Buffer tüy toplama tarağı son derece kaliteli bir sonuç elde etmenize yardımcı olmaktadır. Tarak uçları tüylerin kolay şekilde toplanabilmesi için özel olarak üretilmiştir. Tüylü dostlarımızın can güvenliği ve sağlıkları için tasarımına özen gösterilmiştir.

Özellikle ölü tüyleri toplamanız için tarak uçları en kör noktalara girebilmektedir. Bu sayede görünmeyen yerlerde ki ölü tüyleri de alabilirsiniz. Ölü tüyleri almak bakterilerden ve alerjilerden de koruyacaktır. Evinizde uçuşan tüylere artık son vereceksiniz.

Buffer kedi ve köpek tüy toplama tarağı son gerece ergonomik bir yapıya sahiptir. Tasarımı sayesinde, tüylü dostunuzu tararken elinizde herhangi bir kasılma ve yorulma olmamaktadır. Rahat şekilde bir tutuş sağlamaktadır. Tutuşun rahatlığı kolay şekilde tüyleri taramanıza olanak sağlamaktadır.

Hem uzun tüylü hem de kısa tüylü evcil hayvanlarınıza göre tarak seçenekleri mevcuttur. Ayrıca farklı kilolarda ki kedi ve köpekleriniz için de taraklar bulunmaktadır. Buffer kedi ve köpek tüy tarağı, ürün çeşitliliği sayesinde her türden isteklerinize cevap verebilmektedir.

Buffer Basmalı Pet Tarağı

Evcil Hayvan Tarağı

Buffer basmalı pet tarağı, tüylü dostlarınızın ölü tüylerinden kurtulabilmesi için etkili çözümler sunmaktadır. Çok hızlı ve kolay şekilde tarama yapmanıza ve tüyleri taraktan temizlemenize olanak sağlamaktadır. Tarak üzerinde bulunan düğmeye basarak kolay şekilde tarakta biriken ölü tüylerden kurtulabilirsiniz. Ayrıca rahat tutuşu sayesinde tüylü dostunuzu tararken zorluk yaşamayacaksınız.

Buffer Çift Taraflı Ahşap Saplı Evcil Hayvan Tarağı 

Evcil Hayvan Tarağı

Evcil dostlarınızın tüylerini açmak ve ölü tüylerinden kurtarmak için en iyi tarağı almak isteyeceksinizdir. Hem sağlıklı şekilde taramasını hem de hoş görüntülü olmasını isteyebilirsiniz. Bu isteklerinize tam anlamı ile cevap veren Buffer çift taraflı ahşap saplı tüy tarağı çok uygun fiyata stoklarımızda bulunmaktadır.

Sap kısmı ahşap olan tarağın, tarak kısmı metalden yapılmıştır. Görüntü olarak son derece hoş bir görünüme sahiptir. Kullanımı rahat ve etkilidir. Minik dostlarınız bu tarak sayesinde canlı tüy görüntüsüne kavuşacaktır. Tarağın çift taraflı olması sayesinde daha fazla tüy toplama avantajı elde edilmektedir.

Furmitor Kedi Köpek Evcil Hayvan Tarağı

Evcil Hayvan Tarağı

Sevimli dostlarımızın ölü tüylerden kurtularak, sağlıklı ve parlak tüylere kavuşabilmesi için taranmaları şarttır. Taranmadıkları takdirde ölü tüyler üzerlerinde birikecek ve görüntülerini olumsuz yönde etkileyecektir. Taranma esnasında da altta bulunan parlak tüylerin zarar görmemesi çok önemlidir.

İşte tüm bu isteklere Furmitor kedi köpek tarağı cevap vermektedir. Sadece ölü ve kopmak üzere olan sağlıksız tüyleri toplamanıza yardım etmektedir. Tüylü dostunuza zarar vermeden, canını yakmadan, masaj yapar gibi tüylerini toplamaktadır.

Kedi ve köpek cinslerinin her biri için kullanımı uygundur. Bu özelliği sayesinde farklı türden evcil hayvanınız için ayrı tarak almanıza gerek kalmamaktadır. Tüm evcil hayvanlarınız için kullanabilirsiniz. Etrafta uçuşan tüylere son vererek hem kendinizi hem de tüylü dostunuzu mutlu edebilirsiniz. Büyük oranda ölü tüyleri toplama özelliği vardır.

Ürünün kullanım şeklini incelemek için videoyu izleyebilirsiniz.

Pet Zoom Evcil Hayvan Tarağı ve Tüyme Kesme Aleti 2’li Set 

Evcil Hayvan Tarağı

Tüylü dostlarınızın bakımlı ve parlak tüylere sahip olmasını istemez misiniz? Sağlıklı tüylere sahip olduğu zaman sizlerde etrafta uçuşan tüyler görmezsiniz. Pet zoom kedi ve köpek 2’li seti sizlere büyük bir hizmet vermektedir.

2’li set içerisinde bulunan tüy kesme aleti ile kedi veya köpeğinizin tüylerini 2 farklı boy da tüy kesme işlemi yapabilirsiniz. Kestiğiniz tüyler sağa sola dağılmaz. Tüy kesme aletinin ucunda ki fırçada toplanır. Siz ne zaman sap kısmında ki düğmeye basarsanız o zaman tüyler serbest kalır ve toplarsınız. Bu sayede ortalığı pisletmeden kedi veya köpeğinizin tüy bakımını yapabilirsiniz.

Pet zoom evcil hayvan tarağı nasıl bir etki oluşturuyor görmek için videoyu izleyebilirsiniz.


Blog Kategorileri :
Petshop
Yayın Tarihi : 10-06-2020 14:50:20
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.