HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Yolda Bırakmayan Duracell Pilleri

Yolda Bırakmayan Duracell Pilleri

Duracell pilleri, kalitesini tüm dünyada ispatlamış dayanıklı pillerdir. Her türlü pilli ürüne göre pil çeşitliliği sayesinde kullanım alanı oldukça geniştir. Kumanda, duvar saati, masa saati gibi türlü ürünlere göre uygun pilleri Duracell kalitesi ile satın alabilirsiniz.

duracell pilleri

Duracell reklamlarında da belirttiği gibi sıradan çinko ve karbon pillere göre 10 kat daha uzun ömürlüdür. Bu özelliği sayesinde de sizlere uygun fiyatlı bir enerji sağlamaktadır. Dayanaklılığı sayesinde Duracell’in tüm pil çeşitleri uzun süre kullanıma uygundur.

Duracell pilleri, pil çeşitliliği sayesinde pilli ürünlerinize uygun her çeşit pili bulmanız son derece kolaydır. Büyük boy pil, kalem pil, düğme pil, alkalin pil gibi pil çeşitleri en uygun fiyatlarla Liderbazar güvencesi ile satışa sunulmuştur.

Pillerin gücünü görmek için videoyu izleyebilirsiniz.

Pil Nedir?

duracell pilleri

Pil, eksi (anot) ve artı (katot) uçları bulunan ve teknolojik aletlere çalışabilmeleri için enerji veren maddedir. Teknolojik aletlerin güç kaynağı olarak da açıklanabilir. Teknolojinin gelişmesi ile beraber pillere olan ihtiyaç her geçen gün artmıştır. Bu nedenle de daha güçlü, daha dayanıklı ve daha uzun süre kullanılabilir piller üretildi.

Pillerin kullanım alanları oldukça geniştir. Göz önünde bulunmayan çoğu cihazda pil mevcuttur. Bazılarında ise pillerin daha büyük türleri olan bataryalar vardır. Bataryalar ve piller aynı türden güç kaynaklarıdır.

Piller şarjlı ve normal piller olarak ayrılmaktadırlar. Normal piller günlük kullanıma uygundur ve tek kullanımlıktır. Ömürleri tükendikten sonra tekrardan kullanılması mümkün değildir. Atık pil olarak kenara ayrılmaktadırlar. Uzun soluklu pil kullanmak için Duracell pilleri tercih etmeniz sizin için faydalı olacaktır.

Şarj edilebilir piller ise daha ekonomik pillerdir. Çünkü uzun ömürlü olarak kullanılabilirler. Enerjileri tükendiklerinde özel şarj aletleri ile şarj edilerek, eski güçlerine gelebilmektedirler.

Duracell Pil Çeşitleri Nelerdir?

Piller, farklı teknolojik ürünlere göre farklı boyutlarda ve şekillerde bulunmaktadır. Kimyasal özelliklerine ve şarj edilir edilemez olmasına göre de farklılıklar göstermektedir. Duracell pilleri de çeşitliliği ile birçok ürüne göre pil sağlayabilmektedir. Duracell pil çeşitleri aşağıda ki gibidir.

·Duracell Alkalin AA Kalem Pil

·Durecell Şarj Edilebilir AAA İnce Kalem Pil

·Duracell Şarj Edilebilir AA Kalem Pil

·Duracell 9 Volt Tekli Pil

·Duracell Alkaline Pil D 2’li

·Duracell Lithium Düğme Pil

Bu pil çeşitliliği sayesinde dilediğiniz teknolojik ürününüze uygun pili bulabilir ve kullanabilirsiniz. Uzun süre dayanıklılık özellikleri sayesinde ekonomik olarak da sizlere fayda sağlayacaktır. Ayrıcaduracell pilleri uzun zaman kullanılmasa bile güçlerinden bir şey kaybetmemektedirler. İlk gün ki performanslarını, uzun zaman sonrada devam ettirebilirler.

Farklı projeler ve farklı alanlarda bu pilleri kullanmanız mümkündür. Ev işlerinde kullandığınız teknolojik ürünlerde, tıbbi ürünlerde, oyuncaklarda ve spor aletlerinde kullanıma uygun çeşitleri mevcuttur.  Pillerden hemen sipariş vermek için  duracell pilleri linkine tıklayabilirsiniz.

Duracell Alkalin AA Kalem Pil

duracell pilleri

AA kalem pil, günlük kullanım için uygun pillerdir. Gün içinde kullandığınız teknolojik ürünlerim hemen hemen hepsine uyumludur. Televizyon kumandası, masa saati, mouse, çalar saat gibi cihazlarda kullanıma uygundur. Voltaj gücü 1.5 volttur. En uygun fiyatla bu pile sahip olmak için duracell pilleri adresini ziyaret ediniz.
AA kalem pillerinin boyları 51 mm ve ağırlıkları 23 gr civarındadır. Bu ölçüler Alkalin AA kalem piller için geçerlidir. 

Duracell Şarj Edilebilir AAA İnce Kalem Pil

duracell pilleri

Şarj edilebilir piller, kendilerine özel tasarlanmış şarj aparatı ile şarj edilebilmektedir. Şarj edilebilme özellikleri sayesinde de çok uzun yıllar kullanılabilirler. Güçleri tükendikleri an şarj aletine yerleştirerek elektrik gücü ile şarj edilmektedirler. Kısa süre içerisinde eski güçlerine kavuşmaktalar.

AAA oluşu pillerin boyutunu göstermektedir. AA pillerinden bir boy daha kısadırlar. Uzunlukları 10.55 mm ve ağırlıkları 15 gr civarındadır. AAA şarj edilebilir ince kalem pil sipariş vermek için duracell pilleri adresine tıklayınız.

Duracell Şarj Edilebilir AA Kalem Pil

duracell pilleri

AA şarj edilebilir kalem piller günlük kullanımlar için üretilmiştir. Şarj edilebilir olmaları uzun yıllar kullanılma fırsatı sunmaktadır. En uygun fiyatla şarj edilebilir pil sipariş etmek için duracell pilleri adresini ziyaret ediniz.

Şarj Edilebilir Pil Ne Demektir?

Şarj edilebilir piller, bilinen diğer isimleri ile şarjlı piller uzun yıllar kullanılabilen pillerdir. Elektrik üretme akımını ters yönde çalıştıran özel şarj aletleri ile şarj edilmektedirler. Bu sayede uzun yıllar boyunca kullanılmaktadırlar. Bu özellikleri sayesinde ev ekonomisine de fayda sağlamaktadırlar.

Duracell 9 Volt Tekli Pil

duracell pilleri

Duracell 9 volt pil, sıradan çinko pillere göre 10 kat daha güçlü ve dayanıklıdırlar. Voltajının yüksek olması daha büyük teknolojik aletlerde kullanılmaktadır. Radyolar için özel tasarlanan piller birçok projede de kullanılmaktadır. Dikdörtgen şekli ve uç kısmında ki yuvarlak şekillerden bu pili tanımanız mümkündür. Uzun soluklu duracell pilleri tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Okul projelerinde de çok sık kullanılan bir güç kaynağıdır. İletken kabloları uç kısmında bulunan kısımlara sabitledikten sonra ampul ile bağlantı kurabilirsiniz. Bu sayede ampul yanacaktır. Dilerseniz araya bir anahtar koyarak aç, kapa özelliği de ekleyebilirsiniz. Bir pervaneye bağlayarak kendi vantilatörünüzü de üretebilirsiniz.  Birçok işlem Duracell pilleri ile yapılabilir. Hemen sipariş vermek için duracell pilleri linkine tıklayabilirsiniz.

Duracell Alkaline Pil D

duracell pilleri

Alkaline D tipi piller boyutları nedeni ile D ile adlandırılmaktadırlar. Diğer piller göre daha büyük bir genişliği vardır. Büyüklüklerinin yanında güçlü enerji sunma özelliği ile de diğer pillerden ayrılmaktadırlar. Tombul piller olarak da bilinmektedirler. Daha büyük enerji isteyen teknolojik ürünler için idealdir. Bu büyük güç kaynaklarına sahip olmak için duracell pilleri adresini ziyaret ediniz.
Piller, uzun zaman kullanılmadıkların da güçlerini kaybetmektedirler. Kimi piller de oksitlenerek tamamen kullanım dışı kalmaktadırlar. Fakat Duracell pilleri bu konuda da farkını ön plana çıkarmaktadır. Uzun zaman sonra bil Duracell markalı pilleri sorunsuzca kullanabilirsiniz. Ayrıca güçlerinden de hiç bir şey kaybetmezler.

Alkaline Pil Nedir?

duracell pilleri

Çinko dioksit ve manganez dioksit maddelerinin kimyasal tepkimeye girmesini fırsat bilerek, bu etkileşimden elektrik üreten piller alkaline pillerdir. Bazı çeşitleri kendilerine özgü tasarlanan şarj aletleri ile tekrar tekrar şarj edilebilmektedir. Bu sayede uzun yıllar boyunca kullanılmaktadırlar.

Çinko pillere göre daha fazla enerji sağalmaktadırlar. Raf ömürleri de çinko pillere göre daha uzundur. Yüklenilen misyona göre alkaline pillerin güçleri değişiklik göstermektedir. Örneğin AA alkaline kalem pilleri düşük volta gerektiren cihazlarda 3000mAH birim enerji vermektedir. Fakat dijital kameralarda kullanımında bu birim 700mAH kadar düşmektedir.

Duracell Lithium Düğme Pil

duracell pilleri

Lihium düğme piller günlük hayatta kullandığınız küçük teknolojik cihazlarda kullanılmaktadır. Güç yuvası küçük olan cihazlara kolaylıkla takılabilen piller, büyük güç desteği sağlamaktadırlar. Kullanım alanı oldukça geniştir. Günlük hayatta kullandığını çoğu cihazda bu pillere rastlayabilirsiniz.

Tıbbı cihazlarda, spor aletlerinde, üretim cihazlarında ve kol saatlerinde kullanıma uygundur. Şeker ölçme cihazlarında, kulaklıklarda, tansiyon aletlerinde kullanılmaktadır. Küçük el fenerleri de yine bu piller sayesinde aydınlatmaktadır. Uzun ömürlü kullanıma uygun olan pilleri sipariş vermek için duracell pilleri linkine tıklayınız.

 

Blog Kategorileri :
Ofis & Kırtasiye
Yayın Tarihi : 16-12-2020 17:44:21
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.