HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Valiz Aksesuarları İle Yolculuğunuz Renklenecek

Valiz Aksesuarları İle Yolculuğunuz Renklenecek

Valiz aksesuarlarıveya bavul aksesuarları seyahatlerinizde sizlere hem yardım etmekte hem de yolculuklarınızı renklendirmektedirler. Valizinize takacağınız ufak bir aksesuar onu hem belirgin hem de çekici hale getirecektir. İşte tam bu noktada ilgi çekici ve birbirinden güzel bavul aksesuarları ile sizlerleyiz.

Hayatın bir bölümü seyahatlerle geçmektedir. Bu seyahatler sırasında en büyük yardımcılarınızdan birisi valizlerdir. Tatile veya iş toplantısına giderken birçok kıyafetiniz ve eşyanız valizler sayesinde taşınmaktadır. Tabi bu valizlerin her birinin farklı tasarımı olsa da yinede sizlerden bir şey taşıması hoş olurdu.

 Valiz Etiketi

İnsan karakterini ve zevkini seçtiği aksesuarlar ile herkese göstermektedir. Bu zevk ve karakter zamanla insanların zihninde yer edinir ve herkes bilir ki o aksesuarın sahibi sizsiniz. Zevkiniz ve renginiz bu yöndedir. İşte bunun gibi valiz aksesuarları da sizlerin zevkini ve karakterini gösterir. Aldığınız bavul aksesuarları bavul ve valizlerinize takarak ayırt edilmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca aksesuarlar sayesinde valizlere sizleri yansıtan dokunuşlar yapabilirsiniz.

Nektar Valiz Etiketi

Valiz etiketi, valizin size ait olduğunu gösteren en faydalı aksesuarlar listesinde başı çekmektedir. Etiket üzerine isim, soy isim, telefon numarası gibi bilgileri yazarak herhangi bir kaybolma veya karışıklıkta kolayca valizinize kavuşabilirsiniz.

Eskiden beri alışılan bir etiketleme tarzı bulunmaktadır. Sahip olunan valiz, bavul veya çanta üzerine kalem ile büyük harflerle bilgiler yazılırdı. Bu durum günümüzde de devam etmektedir. Fakat böyle bir etiketleme yapılması hoş bir görüntü ortaya çıkarmamaktadır.

Valizler kirli ve estetik olmayan bir görüntüye sahip olmaktadırlar. Ama artık nektar valiz etiketi çeşitleri sayesinde daha hoş ve estetik şekilde etiketleme yapabilirsiniz. Farklı renk ve çeşitler sayesinde istediğiniz tarzda etikete kavuşabilirsiniz. 

Valiz Görünümlü Valiz Etiketi

Valiz etiketi çeşitleri arasında en sade ve hoş görüntüye sahip etikettir. Farklı renk seçenekleri ile valizinize uygun olanı seçebilir ve hızlı şekilde sipariş verebilirsiniz. Etiket üzerinde yer alan boş bölmeye isim ve iletişim bilgilerinizi yazarak, kaybolmalara karşı önlem alabilirsiniz.

Aksesuarın kolay ve sağlam şekilde valizinize tutturulabilmesi için uygun uzunlukta bir aparatı bulunmaktadır. Bu aparat sayesinde etiketi kolay şekilde çanta veya valizinize tutturabilirsiniz. Valiz görünümlü valiz etiketi siparişi için butona tıklayabilirsiniz.

TV Sinyali Valiz Etiketi

Valiz Etiketi

Farklı tarzlarda ve ilginç görüntülerde aksesuar arayanlar için muazzam bir görüntüye sahiptir. TV kanallarında arıza olduğu zamanlarda ekranda çıkan sinyal işaretini herkes bilir. Bu işaretin renkli ve göze hoş gelen bir görüntüsü vardır. Artık bu görüntü valizlerinizde de yer edinecek.

Valiz veya çantanıza tutturabilmeniz için 10 cm uzunluğunda ve 1.5 cm genişliğinde aparatı bulunmaktadır. Bu aparat sayesinde sağlam şekilde etiketinizi valizinize tutturabilirsiniz. İlgi çekici görünüşü sayesinde valiz bekleme sırasında hemen kendini belli eder. Bu sayede bir karışıklığa uğramadan valizinizi alabilirsiniz. Tv sinyali valiz etiketi için hemen tıklayın.

Etiketin arka kısmında iletişim bilgilerini ve isim bilgilerini yazabileceğiniz boş bir alan bulunmaktadır. Bu alan sayesinde herhangi bir kaybolma durumunda etiketin arkasında ki bilgiden size ulaşmaları kolay olacaktır.

3 Maymun Valiz Etiketi

Valiz Etiketi

Renkli ve eğlenceli valiz aksesuarları arayan kişiler için çok hoş bir valiz etiketidir. Bu etiket 3 maymun görselinin olduğu eğlenceli ve kullanışlı bir etikettir. Etiketin 10 cm uzunluğunda valize tutturulan aparatı vardır. Bu aparata son derece kaliteli ve sağlamdır. Bu sağlamlığı sayesinde uzun yıllar etiketi kullanmanıza olanak sağlanmaktadır. Arka kısmında yer alan boş alana bilgilerinizi yazarak kaybolmaların önüne geçebilirsiniz. 3 maymun valiz etiketi siparişi için hemen tıklayın.

Klasik Araba Valiz Etiketi

Valiz Etiketi

Klasik araba tutkunu iseniz veya klasik araba tutkunu arkadaşınız varsa bu aksesuar tam sizlik. Valiz etiketi klasik araba görüntüsü şeklindedir. Takıldığı valiz veya çantada çok şık bir görüntü sağlamaktadır. Kattığı şıklık sayesinde çantanız diğer çantalardan çok kolay şekilde ayırt edilebilecek.

Fotoğraf Makinesi Valiz Etiketi

Valiz Etiketi

Fotoğrafçı bir kişiyseniz veya fotoğrafçı bir arkadaşınız varsa bu etiket gayet şık bir hediye olacaktır. Eski model fotoğraf makinesi görüntüsü olan valiz etiketiçantanıza hoş bir görüntü katacaktır. Ayrıca arkasında yer alan kısma bilgilerinizi yazabilirsiniz.

TK Collection Valiz Kılıfı

Valiz kılıfı, mevcut valizlerinin görüntüsünden memnun olmayanların yardımına koşan harika bir aksesuardır. Farklı desenlerde ve yazılarda bulunan valiz kılıfları sayesinde ruhunuzu yansıtan valizlere kavuşabilirsiniz.

Piyasada satılan valizler birbirinden farklı tarza ve görünüme sahiptir. Fakat tarz sahibi valizlerde fiyatlar normallerine göre biraz farklı olmaktadır. Bu nedenle de istenilen valiz fiyatından dolayı alınamamaktadır. İşte tam da bu durumda valiz kılıfı sizlerin probleminize çözüm sunmaktadır. Valiziniz hangi görüntüde olursa olsun, alacağınız valiz kılıfı sayesinde istediğiniz görüntüyü elde edebilirsiniz. Bu sayede size özel bir valiziniz olacaktır. Hem kendinize hem de sevdiklerinize alabileceğiniz hoş valiz aksesuarları arasındadır.

Mevcut valiz görüntünüz uzun kullanımlar sonrasında tahriş olmuş olabilir. Bu da hoş bir görüntü olmamaktadır. Bu görüntülerden kurtularak, daha hoş bir valize sahip olmak için yapmanız gereken tek şey valiz kılıfı siparişini hemen vermektir.

Widen Your World Valiz Kılıfı

Valiz Kılıfı

Widen Your World yazılı valiz kılıfı ile valizinize hoş bir görüntü katabilirsiniz. Büyük puntolar ve renkli görüntüler ile göze çok hoş gözüken bir tasarıma sahiptir. Ayrıca kaliteli malzemesi sayesinde su geçirmemektedir. Yapmanız gereken tek şey kılıfı valizinize giydirmektir. Daha sonra güzel bir görünüme sahip olacaksınız.

THK Desing Valiz Kılıfı

Valiz Kılıfı

THK Desing valiz kılıfı renkli bir görünüm isteyenlerin tam da aradığı valiz kılıfıdır. Valiz aksesuarları arasında en kullanışlı aksesuarlar arasındadır. Kırmızı ve mavi renklerin hakim olduğu kılıfta ufak boyutlarda hava araçları bulunmaktadır. Hemen valiz kılıfı siparişini verin ve valizinizi özel bir görünüme kavuşturun.

Liderbazar.com , sizler için en uygun fiyatlarda en ideal çözümler için burada!


Blog Kategorileri :
Ev Gereçleri
Blog Etiketleri : Moda
Yayın Tarihi : 23-05-2020 17:18:34
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.